Το plagiari.net είναι εδώ για να βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις. Οι διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας αποτελεί βασικό στόχο για την αύξηση των πωλήσεων και την άμεση κινητικότητα των επιχειρήσεων του Πλαγιαρίου. Δημιουργήσαμε για εσάς οικονομικά και άκρως δελεαστικά πακέτα προβολής της επιχείρησης σας.

  • 1η Διαφημιστική καμπάνια: Η καταχώρηση του λογότυπου της επιχείρησης σας στην αρχική μας σελίδα, αποτελεί η καλύτερη διαφημιστική προβολή για εσάς. Το λογότυπό σας πρέπει να είναι σε διαστάσεις 365×240. Αν δεν το έχετε μπορούμε να το προσαρμόσουμε εμείς με ελάχιστο κόστος. Το κόστος της προβολής του λογότυπου σας στην αρχική μας σελίδα ανέρχεται στα 80€/Έτος. Η διαδικασία γίνεται με σύναψη συμφωνητικού προβολής από την διαχείριση του Plagiari.net προς τον επιχειρηματία.
  • 2η Διαφημιστική καμπάνια: Το portal του Plagiari.net θα λειτουργήσει με εγγραφή μελών. Τα μέλη θα μπορούν να επισκέπτονται την ενότητα “Επιχειρήσεις” αφού κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Κάντε εγγραφή εδώ. Η διαφήμιση θα έχει την παρουσίαση που θα δείτε παρακάτω:

Το κόστος διαφήμισης για την προβολή της επιχείρησης σας ανέρχεται στα 50€ ετησίως με την καταχώρηση ενός ποσοστού έκπτωσης! Η διαδικασία γίνεται με σύναψη συμφωνητικού προβολής από την διαχείριση του Plagiari.net προς τον επιχειρηματία.

  • 3η Διαφημιστική καμπάνια: Περιλαμβάνει την ίδια προβολή όπως την 2η διαφημιστική καμπάνια, απλά περιλαμβάνει απεριόριστα ποσοστά έκπτωσης και το κόστος διαφήμισης για την προβολή της επιχείρησης σας ανέρχεται στα 100€ ετησίως. Η διαδικασία γίνεται με σύναψη συμφωνητικού προβολής από την διαχείριση του Plagiari.net προς τον επιχειρηματία.
  • 4η Διαφημιστική καμπάνια: Δημιουργούμε για εσάς ηχητικό σποτάκι διάρκειας 40δευτ. που θα αναπαράγεται κατά την είσοδο του χρήστη στην ιστοσελίδα μας. Το κόστος διαφήμισης για την ηχητική ακρόαση της επιχείρησής σας ανέρχεται στα 20€ μηνιαίως ή 200€ ετησίως. Η διαδικασία γίνεται με σύναψη συμφωνητικού προβολής από την διαχείριση του Plagiari.net προς τον επιχειρηματία.
  • 5η Διαφημιστική καμπάνια: Δημιουργούμε για εσάς βίντεο reel μέγιστης διάρκειας 10λεπτ. Τοποθετείται στο κανάλι μας στο youtube, καθώς αναπαράγεται και στην επιχειρηματική σας προβολή όπως είδατε παραπάνω στην 2η Διαφημιστική καμπάνια. Το κόστος για την δημιουργία Reel και την προβολή σας ανέρχεται στα 250€ ετησίως. Η διαδικασία γίνεται με σύναψη συμφωνητικού προβολής από την διαχείριση του Plagiari.net προς τον επιχειρηματία.