ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΗ

Ζούμε σ’ έναν υπέροχο τόπο. Το χωριό μας Πλαγιάρι με την Δημαρχεία να εδρεύει στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα από την ομορφότερη πόλη της Ελλάδος, την Θεσσαλονίκη μας. Ζούμε, κατοικούμε, εργαζόμαστε, αγοράζουμε, πουλάμε, συμμετέχουμε  είμαστε ενεργοί πολίτες στον τόπο μας. Το Πλαγιάρι μας, ένα χωριό που σίγουρα θα μπορούσε να έχει καλύτερη οικιστική διαχείριση. Ένα πανέμορφο μέρος, καθώς έχουμε την υπέροχη θέα προς την Θεσσαλονίκη. 

Τα παράπονα των πολιτών είναι αρκετά, καθώς η πληθυσμιακή ανάπτυξη, η επιχειρηματική ανάπτυξη έχει αρχίζει και γίνεται αισθητή, ο Δήμος Θέρμης ένας αρκετά αναπτυγμένος δήμος αλλά σε επιλεκτικά σημεία του. Ο Δήμος Θέρμης δεν διακατέχεται από την αποκέντρωση, καθώς οι περισσότερες υπηρεσίες του είναι στριμωγμένες στην Θέρμη.  Ο πολίτης, ο κάτοικος, ο δημότης Πλαγιαρίου σίγουρα, έχει το δικαίωμα να ακουστεί η φωνή του, η πρόταση του, η ιδέα του. 

Η ιστοσελίδα μας το plagiari.net είναι υπέρ της εκλογής συγκεκριμένης ημερομηνίας, μηνιαίως για την ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΗ. Το χρειάζεται ο πολίτης να έρχεται σε επαφή δια ζώσης με την τοπική αυτοδιοίκηση και να ενημερώνεται άμεσα. Να του επιλύονται όποιες ερωτήσεις έχει να θέσει. Να ενημερωθεί για οποιαδήποτε θέματα : εργασιακά, πολιτιστικά, επιχειρηματικά κ.α. 

Facebook
Twitter
Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο