Ημερίδα για το επάγγελμα του/της Ξενοδοχοϋπαλλήλου

Tο Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Θέρμης διοργανώνει ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: “Ξεκινώ με επιτυχία το επάγγελμα του/της Ξενοδοχοϋπαλλήλου: Με την ματιά των Επαγγελματιών”. Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το Γραφείο Απασχόλησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:30, στην Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Π.Δ.Ι.Ε.Κ. Θέρμης . Οι προσκεκλημένοι ομιλητές/τριες, στελέχη με πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχειακές μονάδες και «αλυσίδες», θα μιλήσουν στους σπουδαστές/τριες για την σύγχρονη πραγματικότητα στο επάγγελμα του ξενοδοχοϋπαλλήλου, τις απαραίτητες δεξιότητες, τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις αλλά και τις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα συναντήσουν στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι.

Μαζί μας θα έχουμε την κυρία Χριστίνα Νικάκη, Human Resources Director της ξενοδοχειακής αλυσίδας MARBELLA COLLECTION, τον κύριο Γεώργιο Αμπατζίδη, Director of Rooms του MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT και τον κύριο Νικόλαο Σπάχη, Food & Beverage Manager, ELECTRA PALACE THESSALONIKI.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του μαθήματος “Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα” (εκπαιδ. Μελίνα Ραμπίδου), των ειδικοτήτων “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό” και “Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας” του Πειραματικού ΔΙΕΚ Θέρμης, στα πλαίσια της συνέργειας του ΔΙΕΚ με φορείς και επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *