Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών έτους 2024

Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για την συμμετοχή παιδιών στο πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών έτους 2024.
Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στους παρακάτω χώρους:
  • ΘΕΡΜΗ: 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης (Μανδρίτσα 2)
  • ΒΑΣΙΛΙΚΑ: Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών
  • ΤΡΙΛΟΦΟΣ: Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου
  • ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ: Κτήριο πολλαπλών χρήσεων Νέας Ραιδεστού
  • ΤΡΙΑΔΙ: Πολιτιστικό Κέντρο Τριαδίου
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια από 17.06.2024 έως 31.07.2024 για Βασιλικά, Τρίλοφο, Ν. Ραιδεστό και Τριάδι και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ έως 16/08/2024 με ωράριο λειτουργίας 07:30-15:30, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ώρα προσέλευσης από τις 07:30 έως τις 09:00, με δυνατότητα πρώτης αποχώρησης στις 13:30.
Ειδικότερα για το μήνα Αύγουστο, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος των παιδιών από Βασιλικά, Τρίλοφο, Ν. Ραιδεστό και Τριάδι, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν εργαζόμενες μητέρες που είναι κάτοικοι του Δήμου Θέρμης ή απασχολούνται αποδεδειγμένα σε Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου. Εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες. Οι αιτήσεις άνεργων μητέρων που διαμένουν στο Δήμο Θέρμης, θα καλυφθούν εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων φιλοξενίας στις δομές του Προγράμματος μετά την κάλυψή τους ως ανωτέρω. Αιτήσεις γονέων από όμορους Δήμους θα καλυφθούν μόνο στην περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων φιλοξενίας στις δομές και εφόσον έχουν καλυφθεί οι προαναφερόμενες περιπτώσεις γονέων του Δήμου μας.
Προκειμένου να εξασφαλιστεί θέση συμμετοχής στο πρόγραμμα, θα πρέπει να γίνει η αίτηση όσο το δυνατόν συντομότερα, δεδομένου ότι εκτός των ειδικών κατηγοριών (μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες), θα τηρηθεί πρωτόκολλο εισερχομένων αιτήσεων έως την κάλυψη των προς διάθεση θέσεων ανά δομή.
Το κόστος συμμετοχής των παιδιών παραμένει στα περυσινά επίπεδα: για ένα παιδί δώδεκα (12,00) ευρώ την εβδομάδα. Για δύο (2) και περισσότερα παιδιά της ίδιας οικογένειας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής είναι οκτώ (8,00) ευρώ ανά παιδί την εβδομάδα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή στο site του Δήμου Θέρμης https://www.thermi.gov.gr/e-ypiresies.
Στο ίδιο σημείο υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής, πληρωμής και λειτουργίας του προγράμματος.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε με την κα Βάσω Φυτώκα ως εξής: 2392330214 και v.fitoka@thermi.gov.gr

Similar Posts