Εργαστήριο “Διαχείριση Εργασιακού Άγχους”

Υλοποίηση εργαστηρίου με θέμα «Διαχείριση Εργασιακού Άγχους»

 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ διοργανώνουν εργαστήριο με θέμα ««𝚫𝛊𝛂𝛘𝛆ί𝛒𝛊𝛔𝛈 𝚬𝛒𝛄𝛂𝛔𝛊𝛂𝛋𝛐ύ Ά𝛄𝛘𝛐𝛖ς»

Το δια ζώσης εργαστήριο απευθύνεται τόσο

  • σε εργαζομένους που βιώνουν άγχος λόγω ποικίλων δυσκολιών που σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον όσο και
  • σε ανέργους στην προσπάθεια ένταξης και παραμονής τους στην αγορά εργασίας.

Στόχος του εργαστηρίου είναι από τη μια να εντοπίσει το άτομο τις αγχογόνες καταστάσεις, τα συμπτώματα του άγχους σε ψυχοσωματικό επίπεδο και σε επίπεδο συμπεριφοράς και τις επιπτώσεις του σε όλους τους τομείς της ζωής του και από την άλλη να κατανοήσει και κυρίως να αρχίσει να εφαρμόζει τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους που προτείνονται.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί την 𝚻𝛒ί𝛕𝛈 𝟎𝟔/𝟎𝟐/𝟐𝟎𝟐𝟒 και ώρες 𝟭𝟮:𝟬𝟬- 𝟭𝟱:𝟬𝟬 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Καπετάν Χάψα και Καραολή & Δημητρίου 27).

𝚶𝛊 𝛂𝛊𝛕ή𝛔𝛆𝛊ς 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛐 𝛆𝛒𝛄𝛂𝛔𝛕ή𝛒𝛊𝛐 𝛖𝛑𝛐𝛃ά𝛌𝛌𝛐𝛎𝛕𝛂𝛊 𝛈𝛌𝛆𝛋𝛕𝛒𝛐𝛎𝛊𝛋ά μέσω του συνδέσμου https://www.inegsee.gr/dia-zosis-omadiko-ergastirio…/.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους στο εργαστήριο, το οποίο είναι 𝛅𝛚𝛒𝛆ά𝛎 γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εισηγητές του εργαστηρίου θα είναι η κυρία 𝚰𝛚ά𝛎𝛎𝛂 𝚫𝛆𝛎𝛅𝛒ή, Ψυχολόγος-Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και η κυρία 𝚬𝛃ί𝛎𝛂 𝚬𝛄𝛄𝛌έ𝛇𝛐𝛖, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας-Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Το Ινστιτούτο της Γ.Σ.Ε.Ε. είναι ένας φορέας με μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα έρευνας, συμβουλευτικής, κατάρτισης, εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: στο 𝜥έ𝝂𝝉𝝆𝝄 𝜥𝝄𝜾𝝂ό𝝉𝜼𝝉𝜶ς 𝜟ή𝝁𝝄𝝊 𝜣έ𝝆𝝁𝜼ς, τηλ: 𝟐𝟑𝟏𝟑𝟑𝟎𝟎𝟕𝟑𝟗 (επιλογή 1 για Κέντρο Κοινότητας και 3 για επιδόματα-παροχές) ή στο e-mail kentro-koinotitas@thermi.gov.gr.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *